Een Magento architect is een specialist die verantwoordelijk is voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van Magento-websites. Magento is een open source e-commerceplatform dat wordt gebruikt door bedrijven van alle groottes. Wij hebben een uitgebreide kennis van Magento en zijn in staat om complexe websites te bouwen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Wat wij doen

  • Ontwerp: Wij kunnen helpen bij het ontwerp van een Magento-website die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Wij kunnen helpen bij het bepalen van de architectuur van de website, het kiezen van de juiste thema’s en modules en het creëren van een gebruikerservaring die aan de behoeften van de doelgroep voldoet.
  • Implementatie: Wij kunnen helpen bij de implementatie van een Magento-website. Wij kunnen helpen bij het installeren van Magento, het configureren van de website en het migreren van gegevens van een bestaande website.
  • Beheer: Wij kunnen helpen bij het beheer van een Magento-website. Wij kunnen helpen bij het uitvoeren van updates, het oplossen van problemen en het beveiligen van de website.

Waarom een Magento-architectect inhuren?

  • U kunt er zeker van zijn dat uw Magento-website wordt gebouwd door een expert. Wij hebben de kennis en ervaring om complexe websites te bouwen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.
  • U kunt tijd en geld besparen. Wij kunnen u helpen om uw Magento-website sneller en efficiënter te bouwen.
  • U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten. Wij kunnen u helpen met de technische aspecten van uw Magento-website, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Wij helpen u graag met het bouwen of beheren van uw Magento-website. Neem contact met ons op voor meer informatie.