Joomla Hosting

Joomla hosting met clustertechnologie is een revolutionaire sprong voorwaarts in de hostingtechniek. Waar gewone hosting je data parkeert, helpt de clustertechnologie je Joomla website te groeien. Door de ver bovengemiddelde snelheid en stabiliteit van clustertechnologie stijgt je site zowel in rating als ranking. Daarbovenop biedt Byte een aantal unieke en veelgeprezen add-ons om het succes van je site nog verder te vergroten.

Waarom Joomla! op clustertechnologie?

Je Joomla! site staat niet op één vaste server, maar beweegt vrij tussen en binnen groepen van servers. Daardoor is je site niet alleen snel en veilig, maar profiteer je van een aantal unieke voordelen:

Verkeerspieken? Geen probleem

De snelheid van je site is altijd hoog en stabiel, zelfs bij duizenden bezoekers. Dit kan doordat ieder cluster van gespecialiseerde servers zich richt op één taak zoals web, mail of databases. Zo zitten ze elkaar nooit in de weg.

Onbeperkt schaalbaar

Groeit je website of heb je ambities om je website door te laten groeien? Dan is Bytes’ clustertechnologie perfect voor jou. Je kunt altijd zelf gemakkelijk upgraden, zonder downtime!

Altijd bereikbaar

Je website is altijd online. Omdat onze servers allemaal identiek zijn, en dus onderling uitwisselbaar, nemen ze probleemloos taken van elkaar over mocht er onverhoopt een server onderhoud nodig hebben of crashen.

Alle features die je nodig hebt

Ons hostingplatform is ingericht om de ontwikkeling en het beheer van je site zo efficient mogelijk te maken. Handige tools als New Relic en onze eigen SSL key manager zijn in één klik beschikbaar.

Varnish

De snelheid van je website heeft een directe invloed op je conversie. Waarom? Bezoekers haken niet af en Google positioneert je hoger. Maak je site tot 250 keer sneller met Varnish.

New Relic en PageSpeed/YSlow

Het beheren en optimaliseren van je site was nog nooit zo gemakkelijk. Standaard met optimalisatietools als New Relic, PageSpeed en YSlow.

WebCEO

De makkelijkste manier om hoger te scoren in Google. WebCEO helpt je stap voor stap met o.a. keyword optimalisatie, linkbuilding en social media analyses.

Historische Back-ups

Je hebt niet alleen de meest recente back-up van je site maar we bewaren ze ook een tijdje voor je. Zo krijg je back-ups van 3, of 15 dagen tot 3 maanden geleden.

Kon. Wilhelminalaan 36, 7711 KM Nieuwleusen
0529 76 90 33 (ma t/m vr 10.00u-17.00u)